Monipuolista osaamista

MeMyymmeKotisi.fi on uusi kuudesta RE/MAXin välittäjästä koostuva ryhmä, missä yhdistyvät usean eri ammattitaidon osa-alueet yhdeksi kokonaisuudeksi.

Ryhmämme henkilöt ovat raikas sekoitus kokemusta, nuorta energiaa, pitkäjänteisyyttä sekä tuloksellista ammattimaista myynnin ja markkinoinnin osaamista.

Jokaisen meidän päämääränämme on toteuttaa asiakkaamme suurin unelmansa kaikissa asuntokauppaan liittyvissä vaiheissa. Meiltä saat kokonaisvaltaisen ratkaisun, liittyi se asunnon ostoon, myyntiin, vuokraukseen, rahoitukseen tai muihin asuntokauppaan liittyviin toimenpiteisiin.

Jokainen tiimimme jäsen toimii itsenäisenä yrittäjänä, joka takaa sen että kaikki toimeksiannot tehdään 110 % alusta loppuun samaa toimintatapaa noudattaen, oli kohteena sitten edullinen huoneisto tai miljoonakiinteistö.

Palveluihimme sisältyy asuntoon perusteellinen tutustuminen, ammattitason valokuvaaminen, järjestelmällinen esittely ja markkinointi sekä kaupanvahvistajan palvelut. Tarvittaessa kuntotarkastamme kiinteistön ennen myyntiä, jolloin pystymme hinnoittelemaan asunnon mahdollisimman tarkasti.

Mikäli haluat turvata kaikki asuntokauppaan liittyvät asiasi, olemme käytettävissäsi!