Miksi suosittelemme yritystä Evesa-talot?

Monilla on pitkäaikainen unelma omasta talosta. Talon hankinta siirtyy vuosi vuodelta elämän viedessä mennessään. Ajattelemme helposti, että talon rakentaminen vie liikaa aikaa ja on liian vaivalloista. Vanhan talon ostaminenkaan ei houkuttele, koska edessä saattaisi olla vuosien remontointi kaiken arjen kiireen keskellä. Miten oman omakotitalon hankkiminen sitten olisi mahdollista?

Valmistalo

Tiedätkö mikä on valmistalo? Valmistalo on Evesa-talojen valmiiksi suunnittelema ja rakentaman talo. Saat siis valmiiksi rakennetun talon avaimet käteen periaatteella itsellesi. Evesa-talot valmistavat talon toiveidesi mukaan ja voit halutessasi olla mukana talon suunnittelussa. Saat juuri haluamasi laisen talon riippumatta siitä, onko toiveenasi laatikkomallinen talo vai haluatko kenties erilaisia erikoisratkaisuja taloosi. Evesa-talot antavat sinulle kiinteän hinnan valmistalollesi, eli yllättäviä hinnanmuutoksia ei tule rakentamisen edetessä. 

Miksi sitten juuri Evesa-talot?

Evesa-talot ovat erikoistuneet suomalaiseen rakentamiseen. Evesa-talot tarjoavat uutta konseptia muuttovalmiin talon ostajalle. Tilatessasi muuttovalmiin talon Evesa-talolta, pääset toteuttamaan omia toiveitasi talon rakentamisessa ja Evesa-talojen ammattilaiset auttavat niin talosi suunnittelussa, kuin pihan suunnittelussakin. Vältyt rakentamisen stressiltä ja he hoitavat talosi rakentamisen, jolloin saat itse keskittyä nauttimaan lopputuloksesta. Evesa-talot hoitavat kaiken alusta loppuun ja he viimeistelevät uuden kotisi viimeistä silausta myöten. Pääset muuttamaan valmiiksi rakennettuun ja siivottuun taloon. Vastuun rakentamisesta kantaa Evesa-talojen ammattilaiset. 

Millaisia Evesa-talojen valmistalot ovat?

Evesa-talojen vahvuutena on hyvät ilmanvaihtoratkaisut, jotka varmistavat uuden kotisi erinomaisen huoneilmanlaadun. He käyttävät kotisi rakentamiseen kestäviä rakennusmateriaaleja. Lämmitys huolehditaan edullisella maalämmöllä ja lämpöisten kesien varalle on erilaisia viilennysratkaisuja. Evesa-talot varmistavat kotisi turvallisuuden erinomaisilla rakennusratkaisuilla aina talon perustasta alkaen. Uusi kotisi rakennetaan kestämään Suomen oloja perustasta alkaen. Taloosi saat myös varaavatakan Tulikiveltä tai Linnatulelta. Varaavalla takalla säästät tulevina vuosina huomattavasti lämmityskustannuksissa.

Ekologisuus

Nainen istuu sohvalla

Evesa-talot ovat ekologisia. Voit valita taloosi Ekovillan puukuitueristeen. Talot ovat energiatehokkaita ja puukuitueriste varmistaa, että kotisi kosteustasapaino pysyy hyvänä ympäri vuoden. Evesa-talojen rakenne hengittää samalla tavalla, kuin hirsitalot. Evesa-talot eivät käytä muovia seinä- ja kattorakenteissa, vaan muovin tilalla käytetään ilmansulkupaperia ja tuulensuojalevyjä. Nämä ohjaavat hyvin kosteutta ja ilma ei pääse vuotamaan talossa, koska vuotokohtien syntyminen on varmistettu rakennusteknisesti. Evesa-taloihin on mahdollista valita myös hengittävät tapetit ja maalit, jotka omalta osaltaan takaavat parhaan ilmanlaadun ja kosteuden. Evesa-talot käyttävät rakentamisessa kierrätysmateriaaleja. Esimerkiksi Ekovilla-lämmöneriste on täysin kierrätettyä materiaalia. Talon rakentamiseen käytetään mahdollisimman vähän energiaa ja rakentamisen hiilijalanjälkeä on pyritty pienentämään. 

Millaista on ostaa valmistalo

Evesa-valmistalon ostaminen on helppo ja vaivaton ratkaisu omasta talosta haaveilevalle. Talon suunnitteluvaiheen jälkeen voit käydä rakennustyömaalla ihastelemassa tulevaa kotiasi ilman rakentamisen stressiä. Evesa-taloja kehutaan ekologisuuden ja huolellisen ja toimivan rakennusprosessin vuoksi. Vastuu rakentamisesta on Evesa-taloilla ja he ovatkin hoitaneet tehtävänsä huolella jo vuosia. He panostavat terveiden ja laadukkaiden kotien rakentamiseen. Evesa-talot valitsevat asiakkaidensa koteihin testatut ja turvalliset materiaalit esimerkiksi maalämpö tulee säästämään lämmityskustannuksiasi huomattavasti tulevina vuosina. Evesa-talot huolehtivat kaikesta puolestasi ja ratkaisu on toimiva. Tulet olemaan tyytyväinen lopputulokseen eli laadukkaaseen omaan taloosi. Evesa-talot informoivat sinulle jo alussa päivämäärän, jolloin uusi talosi on valmis. Näin voit varautua hyvissä ajoin tulevaan muuttoon. Evesa-talot huolehtivat myös lupa-asiat ja selvitykset puolestasi ja lopputuloksena siivottu ja terveellisesti rakennettu koti. 

Muut tuotteet

Evesa-valmistalot valmistavat myös hirsitaloja, jotka ovat moderneja hengittäviä koteja. Myös hirsitalossa tulet tietämään talosi lopullisen hinnan ja valmistumispäivämäärän sen jälkeen, kun rakennusprojektista on sovittu. Hirsitalossa asuminen on kestävää energiatehokasta. Hirren erinomainen ominaisuus on lämmityksen kannalta se, että hirsi varastoi lämpöä ja palauttaa sitä takaisin kotiisi. Evesa-valmistalot rakentavat myös puutaloja käyttäen rakennusmateriaalina ristiinlaminoitua massiivipuuta eli CLT:tä, joka soveltuu käytettäväksi kaikkialla talon rakentamisessa. Talot ovat kestäviä ja terveitä. 

Oman talon rakentaminen ei siis olekaan hankalaa ja vaivalloista, kuin saattaisi olettaa. Evesa-valmistalo on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat saada oman talosi helposti ja vaivattomasta ja arvostat tervettä rakentamista. Evesa-taloja pidetään luotettavana ja varmana valmistalojen toimittajana asuminen Evesa-talossa on mahdollisimman kustannustehokasta. Materiaalit on helppo valita ekologisiksi ja hengittäviksi, jolloin vältyt huonolta ilmanlaadulta ja kosteudelta uudessa talossasi. Talonrakentaminen on helppoa ja huoletonta jättää ammattilaisten käsiin.

Jaa tämä postaus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest